Ποιοί Είμαστε

 

Όταν το 1984 πήραμε την απόφαση να «παντρέψουμε» την αγάπη μας για το βιβλίο με την επαγγελματική μας ενασχόληση, ανοίγοντας το βιβλιοπωλείο «Μανιφέστο», πολλοί γνωστοί και φίλοι είχαν εκφράσει την απορία τους σχετικά με το συγκεκριμένο όνομα είχαμε επιλέξει.


«Μα, καλά», μας έλεγαν, «τι σχέση έχει ο όρος Μανιφέστο με βιβλιοπωλείο»;
Φυσικά και δεν είχαμε ποτέ στο μυαλό μας να δημιουργήσουμε κάποια πολιτική κίνηση ή σχηματισμό, που να δικαιολογεί και την ύπαρξη «Μανιφέστου». Κάθε άλλο!

 

Γιατί, λοιπόν, το συγκεκριμένο όνομα; Την απάντηση δίνει η προέλευση του όρου «Μανιφέστο», ο οποίος σημαίνει «φανερώνω, καθιστώ κάτι φανερό, εκδηλώνω».


Αυτό θέλαμε να κάνουμε: Να φανερώσουμε το μαγικό κόσμο του βιβλίου, να μοιραστούμε εμπειρίες, συγκινήσεις, σκέψεις και συναισθήματα με ανθρώπους από όλη τη γη.


Και αυτό κάνουμε 26 χρόνια τώρα, με το ίδιο πάθος, όπως αυτό που είχαμε την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας!

 

Μόνο που τώρα έχει προστεθεί και η πολύχρονη εμπειρία μας, η οποία μας βοηθάει να χτίζουμε καθημερινά νέες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους εσάς!


Σήμερα, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε ένα νέο «Μανιφέστο»: Αυτό του Διαδικτύου!

 

Να αναδείξουμε, δηλαδή, τα πλεονεκτήματα της αγοράς του βιβλίου με ηλεκτρονικό τρόπο. Και αυτά δεν είναι καθόλου λίγα!

 

Με ένα απλό κλικ έχετε πλέον τη δυνατότητα να ξεφυλλίσετε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, να διαβάσετε τις περιγραφές τους, να ενημερωθείτε για τις κριτικές που συνοδεύουν το κάθε ένα από αυτό, να αναζητήσετε την πιο συμφέρουσας τιμή, να κερδίσετε χρόνο!

 

Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα, με την ίδια πάντα αξιοπιστία που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια!

 

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο μας και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!